KUNDE: HEAD FRISØR       DATO: 2017
UTVIKLING & DESIGN AV NETTSIDE / SØKEMOTOROPTIMALISERING / MERKEVAREBYGGING
OM KUNDEN

Head frisør en en moderne og trendy frisørkjede med fokus på kunden, faglig kompetanse og kvalitet. Salongene har et gjennomført, lekkert og stilrent interiør og de ansatte tar imot kundene med et stort smil. Et besøk hos head frisør skal oppleves som en spesiell og veldig hyggelig opplevelse, som et avbrekk fra en travel og til tider grå hverdag.

KUNDENS UTFORDRING

Kunden ønsket en elegant, stilren og informativ søkemotoroptimalisert nettside. Timebestilling, integrering av sosiale medier, kontaktdetaljer og presentasjon av ansatte, var noe av innholdet kunden ønsket. Designet måtte ikke være for klinisk, heller ikke overfeminint “sukkerspinn” kliss.

HVORDAN JEG LØSTE PROSJEKTET

For å forsterke Head Frisørs visuelle profil brukte jeg salongens siste trendbilder som introslides på nettsidens hovedsiden. Tjenestene Head Frisørs salonger tilbyr hadde tidligere vært bortgjemt på salongsidene, de flyttet jeg til forsiden og presentere dem gjennom en visuell meny. På den gamle nettsidene var tekstene altfor lange, disse ryddet vi nå opp i. De nye tekstene er kortere, informative og optimalisert for Google.

Jeg jobbet tett med Head Frsiørs grunder gjennom hele prosjektet og sammen kom vi fram til et stilrent og delvis maskulint design. Jeg er superfornøyd med resultatet og mener at et besøk hos Head Frisørs nettside er en hyggelig opplevelse.